+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Ušetřit 1-2 hodiny práce denně v provozu? Ano, jde to. Ve čtvrtek 24.3. se v krásném prostředí hotelu ROTT na Malém náměstí v Praze uskutečnil BRUNCH pro zástupce hotelů, restaurací a pivovarů. Hlavním tématem byl nový systém AUTSET – automatické naskladňování dodacích listů od dodavatelů přímo do skladového systému klienta. 

AUTSET, neboli automatické naskladňování dodacích listů je systém určený pro gastroprovozy jako jsou hotely, restaurace, pivovary a podobně.

Jedním z provozů, který systém využívají, je také síť restaurací Kolkovna. Kolkovny začaly pracovat se systémem AUTSET zhruba někdy před rokem a půl a jedním z hlavních důvodů byla rychlost automatického naskladňování. Co o AUTSETU říká Michal Tůma, generální manažer provozoven sítě Kolkovna Restaurants?

„Lidem, kteří s tím pracují, to ušetří hodně moc času, protože každou položku na všech dodacích listech jsem musel kdysi prakticky přeťukat do počítače a některé dodací listy mají dvacet, třicet položek. Tenhle systém umožňuje jenom pár kliknutí a máte to hotové, takže to je, obrovská úspora času.“

Více informací o systému je možné získat na www.AUTSET.com