+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Hotely, restaurace, pivovary.

Ještě se nevzpamatovali z posledních dvou let a rostoucí ceny návrat do normálu brzdí znova. O to více se však gastronomie zaměřila na modernizaci s jasným cílem. Usnadnit svým lidem práci, držet náklady na uzdě, a rozhodně nepolevit v kvalitě služeb.

O Turnově se říká, že je srdcem Českého ráje. Ale co by to bylo za ráj bez piva? Jedni z těch, kdo se vydali cestou moderních technologií, je i pivovar a síť restaurací Turnovská pivnice.

Ladislav Hlava
oblastní manažer Turnovského pivovaru pro Prahu

„Rád bych vám představil naši firmu Turnovská pivnice s.r.o., které jsou součástí Turnovského pivovaru Měšťanského v Turnově na severu Čech.“

Síť restaurací a pivnic v Turnově, v Praze, v areálu Obří sud Javorník a v Příhrazech spojují řemeslná piva z Turnova. Jedinečný koncept je oslavou tradičního historického vaření piva řemeslnou metodou.

Právě propojení tradičních hodnot s moderními technologiemi řadí Turnovskou pivnici mezi ty nejlepší z řad minipivovarů.

Největší problém mnoha provozů v dnešní době totiž nejsou jen zvyšující se náklady, ale hlavně lidské zdroje.

Ladislav Hlava
oblastní manažer Turnovského pivovaru pro Prahu

„Zaměstnanci, je jich málo, dobrých zaměstnanců ještě méně.“ 

A i proto se i Turnovská pivnice rozhodla do svých provozů zavést systém AUTSET.

Petr Kostelný
ředitel PECOSTA, a.s.

„AUTSET je určen pro gastronomické provozy, to znamená hotely, restaurace a podobně. AUTSET funguje tak, že objednáváte tak, jak jste zvyklý a pouze ve svém skladovém systému uvidíte dodací listy, které vám dodavatel pošle společně se zbožím, vy určíte na jaký sklad to zboží patří, no a potvrdíte a máte hotovo.“

Ladislav Hlava
oblastní manažer Turnovského pivovaru pro Prahu

„Zavedli jsme ho proto, aby se naší manažeři určitých těch úseků, kde pracují, aby se více věnovali té operativě, více se věnovali zákazníkům a samotnému provozu. Snažíme se, aby toho měli co nejméně. Systém ušetří spoustu, spoustu času, protože ten člověk se může potom věnovat úplně něčemu jinému a ne jenom sedět v kanceláři a datlovat do počítače data.“

Automatické naskladnění na pár kliků a už žádné přepisování a chyby. I to je jedna z cest, jak v dnešní náročné době řešit nedostatek personálu a bojovat se zvyšujícími se provozními náklady. Turnovské pivnici tato cesta rozhodně funguje.

Více informací o systému je možné získat na www.AUTSET.com