+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

31.5.2022 se v Praze uskutečnil 1. Český gastronomický kongres. Ing. Petr Kostelný, MBA, CEO společnosti PECOSTA, zde hned v úvodu kongresu představil společnou vizi skupiny firem, které přinášejí digitalizaci do gastronomie. 

Systémy AUTSET, Qerko, SeptimAir nebo Grason. Všechny mají jedno společné. Pomáhají hotelům, restauracím, kavárnám a pivovarům překonávat těžké období tím, že jim zjednodušují a digitalizují některé úkony. Digitalizace v gastru dostává čím dál více slovo nejen v hotelových sítích, ale právě i v menších provozech, které chtějí přežít. 

Právě vizi, kde a jak je možné usnadnit práci a snížit rizika díky digitalizaci, představil za skupinu firem Ing. Petr Kostelný, MBA. Firmy se na gastronomickém kongresu, pořádaném Českým gastronomickým institutem, prezentovaly pod společným brandem skupiny – MITON Gastrotech.

Proč se do digitalizace v gastru aktivně zapojuje samotná investiční společnost MITON, sdělil v úvodním videu Milan Zemánek, jeden z majitelů MITON INVESTMENT, a.s..

Více informací o systému je možné získat na www.AUTSET.com