+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Místo u Liptovské Mary, kde se příběhy píšou samy. To je Maladinovo, které se jako první na Slovensku rozhodlo využít systém AUTSET, který už slaví úspěchy ve stovkách gastronomických provozů v České republice.  

Sedm moderně vybavených apartmánů, soukromá pláž a molo na Liptovské Maře první Bernard pub a pivní koupele Bernard, i animační programy pro děti. To vše nabízí komplex Maladinovo, který si dává za cíl nejen kvalitní péči o klienty, ale také udržitelný rozvoj v lokální oblasti.

Moderní myšlení prokázalo vedení komplexu Maledinovo i tím, že se jako první na Slovensku rozhodlo využít systém AUTSET. Automatické naskladňování dodacích listů přímo do skladového systému od firmy Gastro Soft s.r.o. přinese gastronomickému zařízení úsporu až 2 hodiny denně. Díky propojení systému AUTSET a skladového systému Gastro Softu tak zaměstnanci provozu ušetří čas a můžou se ještě více věnovat svým klientům.

Maladinovo tak otevřelo dveře k nové fázi digitalizace v gastronomickém odvětví pro další hotely a restaurace na Slovensku.

Více informací o systému je možné získat na www.AUTSET.com

https://www.maladinovo.sk/