+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

4* hotel s reprezentativními sály, prosklenou vinotékou, designovým bowlingem a rozlehlým wellness, a k tomu stylová restaurace s moderní gastronomií. To je Zámeček Petrovice. Udržet takový podnik v dnešní náročné době však znamená neustále zefektivňovat provoz.

Právě proto se v dubnu 2022 vedení zámečku rozhodlo začít využívat systém AUTSET. Díky propojení této nové technologie s jejich skladovým systémem Agnis tak dnes šetří až 4 hodiny práce denně. Více ve videu.

„AUTSET nám šetří hodně času. Zámeček v Petrovicích má vysokou návštěvnost a přebíráme i 7 dodávek zboží denně. To máte 7 dodacích listů s mnoha položkami, které se dříve musely ručně přepisovat do skladového systému, aby se naskladnily. Dnes přijede zboží, v systému je vše předpřipraveno a my si jen odsouhlasíme. Šetříme tím i několik hodin práce denně,“ uvádí Lucie Waśniowská, která na Zámečku Petrovice řeší provoz a účetnictví.

Z lidí i celého místa Zámečku Petrovice čiší vřelost a láska k práci. Velký podíl na tom má majitelka Mgr. Jolanta Burkotová, která toto místo vybudovala a která své nadšení přenáší i na zaměstnance.

Jsme velmi rádi, že díky AUTSETU můžeme být toho součástí.

Sledujte nás

Více informací o systému je možné získat na www.AUTSET.com

Více o Zámečku Petrovice zde.