Máslo za 50, za 60, za 80 korun. Mít pod kontrolou, kolik utratíme v obchodě, je čím dál těžší. Rychlé změny a růst cen potravin působí problémy také v hotelech, restauracích a dalších gastro provozech, jako jsou třeba školní jídelny.
„Každodenní ověřování a zjišťování cen u dodavatelů zabere spoustu času, samozřejmě. Bez kontroly však hrozí obrovský růst nákladů v dnešní době,“ potvrzuje Alice Mazurková ze společnosti PECOSTA, a.s. „Jedním z řešení jsou nákupy od všech svých dodavatelů přes jednotný Nákupní portál a využití sdružené poptávky v aukcích.“
Více v REPORTÁŽI.
Aukční nákupy už léta využívají nejvýznamnější hotelové sítě v Česku, školy, nebo třeba špičkové zdravotnické zařízení Ústav pro péči o matku a dítě v Praze. Ušetřit v průměru až 16% nákladů i v této době, a navíc šetřit čas v provozu tak touží čím dál více hotelů a restaurací.
Zajímá Vás více? Přinášíme 7 TIPŮ, jak využít NÁKUPNÍ PORTÁL.