+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Další hotely a restaurace, které využívají skladový systém Agnis, mají možnost začít využívat automatické naskladňování dodacích listů přímo do skladového systému. AUTSET dnes využívají stovky gastro provozů. Mezi nimi největší hotelové sítě CPI Hotels, Pytloun Hotels, stejně jako menší a střední restaurace nebo pivovary. 

19.01.2023 se uskutečnilo další ONLINE setkání na téma AUTSET. Zájem projevilo více než 20 provozů z řad klientů společnosti Agnis. Díky účasti na online brunchi tak mohli jednatelé a provozní získat informace, jak málo stačí, aby mohli přestat přepisovat dodací listy i v jejich provozech. Systém AUTSET šetří více než 1 hodinu denně v každém provoze, kde už automatické naskladnění využívají. Navíc je tato služba velmi levná.

Jedním z provozů, který AUTSET využívá již od dubna 2022 je Zámeček Petrovice. 

AUTSET nám šetří hodně času. Zámeček v Petrovicích má vysokou návštěvnost a přebíráme i 7 dodávek zboží denně. To máte 7 dodacích listů s mnoha položkami, které se dříve musely ručně přepisovat do skladového systému, aby se naskladnily. Dnes přijede zboží, v systému je vše předpřipraveno a my si jen odsouhlasíme. Šetříme tím i několik hodin práce denně,“ říká Lucie Waśniowská ze Zámečku Petrovice.

Více informací o systému je možné získat na www.AUTSET.com.