+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

La Lorraine – vášeň pro pečení, která trvá už od roku 1939. To je další z desítek našich klientů, který používá skladový systém Septim od ASW Systems a díky tomu také AUTSETUJE. A z úspory času je nadšený.

Máte-li vášeň pro pečení a řemeslo vnímáte jako náplň života, administrativa vás asi nenadchne. Ručního přepisování dodacích listů se však v gastru obvykle jen tak nezbavíte. Revoluci v tomto směru přinesl právě AUTSET. Ten automatizuje naskladňování dodacích listů a díky tomu šetří lidem v provozu i hodiny papírování.

Tuto zkušenost mají i lidé v La Lorraine.

„Jsme hrdí na to, že přinášíme nejlepší pečivo ve své třídě. Podporujeme řemeslné tradice. Využíváme vědu k porozumění. A využíváme technologie pro kvalitu a rozsah naší práce. S jediným cílem a posláním: péct ty nejoblíbenější výrobky, které jsou dostupné všem.“ Právě to jsou hodnoty, na kterých La Lorraine staví.

La Lorraine ČR je součástí skupiny La Lorraine Bakery Group, belgického rodinného podniku, který v mlynárenství a pekárenství působí ve více než 25 zemích světa a v mnoha zemích Evropy. A jak sami uvádějí, právě díky továrnám a výzkumným střediskům po celé Evropě jsou schopni rychle reagovat na místní potřeby.

Pro ty, kteří dosud kouzlo AUTSETu neobjevili a využívají rovněž skladový systém Septim, se dne 16.3.2023 uskutečnil další ONLINE BRUNCH, kde zástupci gastro provozů měli možnost vidět, jak AUTSET funguje v praxi.

Máte zájem o bližší informace? Neváhejte nás kontaktovat. 🙂

Alice Mazurková – T: 734 380 547 / E: mazurkova@pecosta.cz

Sledujte nás