+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

La Lorraine, Café Slavia, Hotel Heipark Tošovice, Bistro Knedlín nebo síť Kolkovna Restaurants. Tyto a stovky dalších gastro provozů, které využívají skladový systém Septim, už AUTSETUJÍ. Naskladňují dodací listy automaticky. O tom, jak automatické naskladňování v Septimu funguje, byl další ONLINE BRUNCH ve čtvrtek 16.3.2023.

Septim, skladový systém od firmy ASW Systems, a.s., byl vůbec první, s nímž jsme #AUTSET propojili. Proč? Aby hotely a restaurace napříč Českou republikou, ale i Slovenskem, mohly začít naskladňovat dodací listy automaticky. Oproti dřívějšímu ručnímu přepisování každé položky z každého dodacího listu tak šetří dnes už stovky provozů 1-2 hodiny denně. Jak se říká „kdo jednou zkusil, už nechce jinak“ :). Což nám potvrzují sami klienti.

Dne 16.3.2023 se uskutečnil další ONLINE BRUNCH pro klienty využívající právě skladový systém Septim, kteří kouzlo AUTSETU dosud neokusili. Jaroslav Neudert z ASW Systems, a.s. nás provedl praktickou ukázkou, jak jednoduché je začít AUTSETOVAT.

Více informací o systému je možné získat na www.AUTSET.com.

Sledujte nás