+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

S čím se dnes gastro provozy nejčastěji potýkají?
Nedostatek času, růst a nejistota cen potravin, a tedy nutnost ověřování, za kolik vlastně nakupují, a nedostatek schopných lidí. Lidi nedodáváme. Dokážeme však vyřešit to ostatní. 

Spolupracujeme se stovkami gastro provozů. Ať už se jedná o menší restauraci, síť hotelů, nebo pivovar, všichni řeší podobné problémy. V dnešní době je to především nedostatek lidí, času a růst cen. Ačkoliv se snad blýská na lepší časy a ceny se začínají stabilizovat, nejistota zůstává. Za kolik vlastně ten či onen dodavatel dané zboží nabízí a je schopen dodat? 

S touto otázkou se dnes a denně pere téměř každý provozní, a/nebo šéfkuchař, který potřebuje potraviny nakoupit. A tak jim nezbývá, než řešit nejen včasné dodání zboží, ale ještě ověřovat ceny. Telefonicky, v eshopu konkrétního dodavatele, nebo v ceníku, který má provoz od dodavatele nastaven. Umíte si představit, kolik času by mohl každý provozní / šéfkuchař ušetřit, kdyby nemusel dohledávat ceny jednotlivých položek u jednotlivých dodavatelů?

Ano, spoustu. Z našich zkušeností se jedná v průměru až o hodinu času každý den. 

Právě to přináší unikátní novinka AUTSET Katalog. Automatizovaná nabídka cen a položek od všech dodavatelů na jednom místě.

Provozní si však chválí nejen úsporu času, ale také fakt, že díky přehledu cen od dodavatelů na jednom místě, je pro ně snazší nakupovat stejně kvalitní zboží za lepší ceny. A to už přináší faktické úspory nákladů.

O tom, jak AUTSET Katalog funguje, byl ONLINE BRUNCH, který se uskutečnil v úterý 21.3.2023. Petra Šimčáková, obchodní ředitelka společnosti PECOSTA a.s., představila nový katalog v praxi. Uživatelsky jednoduchý e-shop v sobě skrývá spoustu vychytávek a funkcí, který na běžných eshopech rozhodně nenajdete. Pro zjednodušení nákupů pro restaurace, bary či hotely jsou však k nezaplacení.

O to více pak těší nízká cena provozu katalogu, která staví na měsíčním paušálu, který si může dovolit i malé bistro.

AUTSET Katalog totiž navazuje na výborné zkušenosti AUTSET Skladu (automatického naskladňování dodacích listů), o který je mezi provozovateli restaurací a hotelů dnes již obrovský zájem. 

Sledujte nás