+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Hotel Rustikal v Hustopečích, Wellness Resort Orsino na břehu Lipna, nebo třeba Třebíčská cateringová společnost. Tyto a další společnosti měly 29.3.2023 na online brunchi možnost zjistit, jak začít naskladňovat automaticky. A rozhodli se tuto možnost využít.

Skladový systém Savarin od společnosti ComiInn, s.r.o byl jeden z prvních, se kterým se podařilo propojit novou technologii AUTSET. Díky tomu už desítky hotelů, jako jsou hotely největší hotelové sítě CPI Hotels, šetří čas. Naskladňují totiž automaticky.

Mezi ty se rozhodly zařadit i další gastro provozy, které měly možnost se o AUTSETU dozvědět na online brunchi 29.3.2023. Jak automatické naskladňování funguje právě ve skladovém systému Savarin, představil na online brunchi přímo jednatel firmy Cominn – RNDr. Bohumil Strakoš.

Pro podniky, které se rozhodly AUTSET využít, tento krok přitom znamená náklad pouze v řádech několika set korun měsíčně. Oproti 1-2 hodinám , které každý den ušetří provozní nebo šéfkuchař, se tak tato služba rozhodně vyplatí.

Až tedy zavítáte do Hustopečí, na Lipno, nebo využijete catering z Třebíče, užijte si lepší komfort a péči. Tamní personál na vás totiž bude mít čas.

Více informací o systému je možné získat na www.AUTSET.com.

Sledujte nás