+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Návštěva v kavárně Slávia Vás doslova vtáhne do minulosti. Stačí si představit, jak zde sedí skladatel Bedřich Smetana, básník Jaroslav Seifert, nebo Jan Werich.  Věhlasná kavárna naproti Národnímu divadlu jde však také s dobou a využívá moderní technologie.

Café Slávia se nachází v Paláci Lužanských na nábřeží Vltavy a z protější strany ulice na ni pohlíží majestátně se tyčící Národní divadlo.  Obě budovy přestály nejeden historický zvrat společně.

Ve Slávii se scházeli spisovatelé jako Karel a Josef Čapkovi, Arnošt Lustig, teoretici umění Karel Teige a Václav Černý, básníci Vítězslav Nezval a Jaroslav Seifert, nebo malíři Jan Zrzavý a Václav Špála. Zde se psaly dějiny a základy demokracie. Umělci i významné osobnosti naší země se zde scházejí i dnes.

Toto vše si v jedinečném prostředí, s živou hudbou na klavír, můžete užít u šálku výborné kávy a s naprosto kulinářskými pokrmy i VY.

V kavárně Slavia totiž ví, že čas je lepší investovat do lidí a jedinečné atmosféry, než do toho, co brzdí v růstu a rozletu. Právě proto se před rokem rozhodli začít autsetovat.

Autset, nová technologie, která umožňuje naskladňovat  automaticky, nahrazuje ruční přepisování jednotlivých položek z dodacích listů a šetří tak zaměstnancům 1-2 hodiny práce každý den. Autset pomáhá dnes již ve stovkách gastro provozů, kde si už neumějí ani představit, že by se ke starému způsobu naskladňování někdy vrátili. Autset je totiž jedna z těch technologií, které skutečně šetří čas.

„S firmou Pecosta spolupracujeme v Cafe Slavia již něco málo přes rok, především kvůli usnadnění a zefektivnění procesů při naskladňování dodacích listů do pokladního systému. Po nastavení s dodavateli je služba celkem bezúdržbová, a tím i lehce uchopitelná do téměř každého provozu.“

Frederik Španer – manager Cafe Slavia

Až budete mít příležitost, dopřejte si chuť moderní současnoti s vůní historie. Dopřejte si krásný zážitek a ochutnejte jedinečnou atmosféru i kulinářské pochoutky v Café Slávia. – https://www.cafeslavia.cz/

Café & Restaurant Slavia využívá skladový systém Septim. Využití AUTSETU je možné i díky propojení právě s tímto systémem.

Máte zájem o AUTSET? Neváhejte nás kontaktovat.

Alice Mazurková – T: 734 380 547 / E: mazurkova@pecosta.cz

Sledujte nás