Jak moderní technologie pomáhají gastronomii v praxi? O tom hovořil Petr Havlena, F&B manažer Turnovské pivnice na AHR Roadshow v Ostravě. Turnovská pivnice má nejen vlastní pivovar, ale řeší celkem 13 provozů a brzy bude otevírat další. V čem je tajemství jejich růstu? Mají vlastní pivo, 100% maso a využívají nové technologie, které jim pomáhají zjednodušovat práci a vést provozy efektivně. Které to jsou?
– Septim pro jednoduché řízení provozů, od ASW Systems
– Nákupní portál PECOSTA pro kontrolu cen a toho, co nakupují
– Autset pro rychlé automatické naskladňování
– Qerko pro jednodušší obsluhu zákazníků
– Grason pro rychlou pomoc, když jim chybí zaměstnanci
Právě tyto systémy tvoří technologickou skupinu STARHUB – www.starhub.cz.
Jak říká pan Havlena: „Bez technologií to dnes už nejde. Největší problém jsou lidi, o to víc je ale třeba zefektivnit provoz, jak to jen jde.„
Bylo nám velkou ctí a potěšením se osobně potkat s panem Havlenou i dalšími klienty v Ostravě. Děkujeme všem za skvělý den a úžasnou spolupráci a těšíme se 21.6.2023 na AHR Roadshow v Praze-
Související články:
iDNES.cz – Autsetujte. Revoluční novinka šetří čas restauracím a hotelům