+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Restaurace, hotely i bistra se spojují, aby nakupovaly za slušné ceny. Inspirují se od těch nejlepších v oboru. Stejně jako CPI Hotels, Grandhotel Pupp nebo Pytloun Hotels využívají AUKČNÍ NÁKUPY. Jak to funguje?

Je obecně známo, že větší poptávka dělá lepší ceny. Na stejném principu funguje unikátní Nákupní portál PECOSTA, který nabízí možnost nakupovat potraviny za ceny soutěžené pravidelně v e-aukcích. Tedy  AUKČNÍ NÁKUPY.

Restaurace a hotely tak nakupují stejnou kvalitu, od svých obvyklých dodavatelů, a za stejných obchodních podmínek, jak byli zvyklí dříve. Avšak za výhodnější ceny.

Restaurace, hotely, ale také gastro provozy v domovech pro seniory nebo třeba lázních tak mají šanci udržet zvyšující se náklady na potraviny v rozumných mezích. Díky AUKČNÍM NÁKUPŮM šetří i statisíce korun ročně.

To potvrzují i spokojení klienti jako CPI Hotels a Grandhotel Pupp Karlovy Vary

Zakládáme si na vysoké kvalitě služeb a nové technologie jsou jedna z cest. Právě proto již řadu let využíváme od společnosti PECOSTA, a.s. také Aukční nákupy, kdy 80 % nákupu realizujeme přes jednotný nákupní portál a šetříme tak několik miliónů ročně.“ 

Maroš Šivec

Executive Food & Beverage Director , CPI HOTELS, a.s.

„Děkuji za prozatímní spolupráci. Výsledky vypadají skvěle a mají velký potenciál do dalších měsíců, kdy bude nabíhat vyšší objem nakupovaných surovin přes portál.“

Jindřich Krausz

General Manager, GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary, a. s.

Jak fungují AUKČNÍ NÁKUPY v praxi?

Pokud vás to zajímá, neváhejte se přihlásit na ONLINE BRUNCH, který je zcela zdarma a který se uskuteční 7.6.2023 od 10.30 hod.

Registrace na brunch ZDARMA zde: https://forms.gle/9jEKkuPEtWCTJNbAA

Účastníci mají navíc možnost využít zvýhodněnou cenovou akci, a to 2 měsíce provozu zcela ZDARMA, pokud se pro aukční nákupy rozhodnou nejpozději do 30.7.2023.

Aukční nákupy se vyplatí především gastro provozům, které mají objem nákupů 5 mil.Kč/rok a více. I pro menší provozy však máme řešení.

Sledujte nás