+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Koncem června se PECOSTA přestěhovala do nových prostor. Úspěšný přesun do moderně vybavené vily v Ostravě-Vítkovicích jsme oslavili parádní grilovačkou v naší nové zahradě, a někteří si troufli i na výšlap na Lysou horu den poté. 🙂 Léto jsme tak odstartovali novým začátkem. Ještě zásadnější novinkou tohoto léta je však spuštění vlastní aplikace AUTSET, která nabídne gastro provozům zcela nové možnosti. 

Stěhování bývá náročné. To však neplatí, pokud se vše děje pod pragmatickou taktovkou Jirky Grygara (našeho šéfa výroby), s úžasným nasazením Víti Čejky (náš jedinečný správce majetku) a s pomocí všech ostatních z firmy. Během středy bylo vše připraveno, a ve čtvrtek 22.6.2023 přemístěno a zapojeno, kam patří.

Po 16 hodině tak už náš dvorní grill master Honza Václavek (jinak SW analytik, NP helpdesk a admin v jednom) odstartoval grilovačku, a pivo teklo proudem. S plným nasazením jsme tak řádně otestovali rovnou i zahrádku u vily. 🙂

Fajnšmekři v čele s Petrou Šimčákovou (která kromě řízení obchodu zvládá i výlety do Nepálu, či beskydskou B7) si i v afterparty-stavu vyběhli v pátek ráno na Lysou horu.

Je tomu tak právě měsíc, co jsme odstartovali nový začátek. Až za námi přijedete, najdete nás v příjemné zelené vilce se spoustou parkovacích míst na adrese: Kořenského 1262/40, 703 00 Ostrava – mapa zde.

PECOSTA-stehovani-novesidlo-Ostrava-230622

Právě zde jsme však odstartovali změnu mnohem zásadnější. Testovací provoz naší nové aplikace AUTSET!

Aplikace AUTSET

Nová aplikace umožňuje nejen plně online uzavřít smlouvu na automatické naskladnění, určit si, které z dodavatelů chce klient zapojit a pro které provozovny AUTSET nastavit, ale také nastavit si párování položek z dodacích listů s položkami na skladových kartách, a především si určit přepočtový koeficient, aby se každý další nákup již naskladnil zcela automaticky tak, jak klient potřebuje.

Ačkoliv tento proces umíme už nyní v dosud propojených skladových systémech, aplikace proces výrazně zjednoduší a navíc umožní propojení i s desítkami dalších systémů, kde integrace zatím nebyla možná. Pro spousty hotelů a restaurací, kde na AUTSET už čekají, se tak blýská na lepší časy.

Vývoj aplikace je plně v rukou našeho šéfa vývoje a SW architekta Tomáše Turcovského. Jak upřesnil, jako první se po testování a odpilotování aplikace dočkají restaurace a hotely se skladovým systémem Vento od HotelTime Solutions, a také provozy využívající Dotykačku. Spuštění do ostrého provozu je plánováno už v září t.r.