+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz
Skvělá atmosféra, úžasné občerstvení a jedinečná vyhlídka z PYTLOUN SKY BAR&RESTAURANT. To byla oslava 20 let PYTLOUN HOTELS, která se uskutečnila v nově zrekonstruovaných prostorách Boutique Hotelu Prague na Václavském náměstí. Nádherný večer připravil Lukáš Pytloun se svým týmem 6. září 2023 při příležitosti 20. narozenin společnosti PYTLOUN HOTELS. 

Atmosféra, prostředí Sky baru, jedinečná vyhlídka na Prahu i mimořádné občerstvení v duchu Restaurace Talíř, to vše se spojilo v neskutečný zážitek. Pro nás o to úžasnější, že PYTLOUN HOTELS jsou naším spokojeným klientem.

Pytloun Old Armoury Hotel, Pytloun Wellness Hotel Harachov, Pytloun Chateau Hotel Ctěnice, nebo Pytloun Boutique Hotel Prague. PYTLOUN HOTELS je česká hotelová síť, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i apartmánových hotelů v ČR.

Hotely Pytloun najdete v centru Prahy, Krušných horách, Krkonoších a v Liberci, kde jsou dokonce největším poskytovatelem ubytování. Hotely nabízí luxusní ubytování v pětihvězdičkových, čtyřhvězdičkových a tříhvězdičkových hotelech a penzionech. Významný český hotelový řetězec získal prestižní ocenění Czech Hotel Awards v několika kategoriích, což potvrzuje jeho zaměření: S naším důrazem na kvalitu a komfort se snažíme zajistit, aby každý host prožil nezapomenutelný pobyt a cítil se jako ve skutečně rodinném prostředí.“ 

Pytloun Chateau Hotel Ctěnice ****  je součástí zámeckého areálu Ctěnice v místní části Vinoř na severovýchodním okraji Prahy. Dýchne na vás kouzlo minulosti, grácie a půvabu venkova. Projížďka na koni nebo výlety po okolí skutečný zážitek už jen umocní.
Pytloun Grand Hotel Imperial **** najdete v samém centru Liberce. Původní hotel ze 30. let 20. století s prvky art deco, prošel komplexní rekonstrukcí. Dnes nadchnou návštěvníky moderní vzdušné prostory a pokoje v různých designech.
Pytloun Kampa Garden Hotel Prague ****  je díky své atraktivní poloze na Malé straně jen pár kroků od významných pražských památek jako je Karlův most, Pražský hrad, Lichtenštejnský palác, Lennonova zeď, chrám sv. Mikuláše a kostel Panny Marie Vítězné.
Pytloun Old Armoury Hotel Prague **** se nachází v historickém centru Prahy na jednom z nejkrásnějších městských ostrovů světa – na Kampě. Obrovskou předností hotelu je nejen úžasná lokalita pár minut od Karlova Mostu, ale také velké parkoviště. 
Pytloun Wellness Hotel Hasištejn **** je situován do krásné přírody Krušných hor. Ať hledáte klid a odpočinek, nebo nabídku cyklistických, turistických i běžkařských tras, zde najdete obojí. Hotel nabízí také aktivity a vybavení pro rodiny s dětmi.
Pytloun Design Hotel **** se nachází v klidné části města nedaleko centra Liberce, je s plně digitálním registračním formulářem. Přihlášení a odhlášení je bezkontaktní a prostřednistvím kiosku na místě nebo aplikace „MyAlfred“ ještě před Vaším příjezdem. 

Zcela unikátní koncept nabízí  Restaurace Talíř

Na přelomu roku 2022/2023 se přímo v přízemních prostorách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague na Václavském náměstí otevřela restaurace Talíř. Nová restaurace, kterou vede zkušený šéfkuchař Denis Wágner, spojuje do unikátního konceptu styl servírování formou tapas a tradiční českou kuchyni, ve které hrají prim vždy čerstvé suroviny od pečlivě vybraných lokálních farmářů a dodavatelů. Design interiéru nové restaurace je dílem renomovaného designového studia Vrtiška & Žák.

Otevření restaurace Talíř předcházela náročná rekonstrukce prvních tří pater budovy hotelu včetně probourání centrální dvorany. Vzniklo tak 23 nových pokojů s výhledem do vnitřního dvora a denní světlo proudí centrální kupolí až do restaurace v přízemí budovy.

Pytloun Boutique Hotel Prague – designový skvost přímo v centru Prahy s výhledem na Václavské náměstí.
Informace o dalších hotelech české sítě PYTLOUN HOTELS najdete zde: https://www.pytloun-hotels.cz/

 

Rádi bychom touto cestou ještě jednou poděkovali za dlouhodobou spolupráci v oblasti digitalizace nákupů a také za možnost být součástí oslavy 20 let PYTLOUN HOTELS. Přejeme další desítky úspěšných let v nových městech i zemích Evropy.

Sledujte nás