+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Ať už plánujete víkendový relax, kongres pro 300 osob, svatbu, nebo jste gurmán, co si jen rád vychutná jídlo, Hotel Maximus Resort vás rozhodně nezklame. Ovšem jeho wellness & spa Infinit Maximus vás nepřestane fascinovat. Kvalita služeb zde stále roste, a to i díky digitalizaci a modernímu přístupu k práci zaměstnanců. 

Nechte se omámit a nabít energií v malebné krajině Podkomorských lesů, jen několik metrů od Brněnské přehrady a pouhých 20 minut od centra města Brna. Právě k tomu zve klidné prostředí moderního hotelu, ubytování ve 4hvězdičkovém standardu, gurmánská restaurace a krásný svatební palouk Hotelu Resort Maximus.

Největší unikum však představuje rozhodně ojedinělé wellness & spa Infinit Maximus, které vás po příchodu nepřestane fascinovat. 

Wellness & Spa Infinit Maximus

Můžete si zaplavat ve vnitřním osvíceném bazénu s protiproudem, ze kterého vyplujete průplavem do venkovního termálního bazénu a kocháte se místní přírodou. Odpočinout si můžete i ve venkovním slaném whirlpoolu, užít si některou z privátních koupelí a masáží či relaxovat v rozsáhlém vnitřním nebo venkovním saunovém světě plném tematických saun. 

Hotel Resort Maximus prošel v letech 2010-2015 rozsáhlou výstavbou a byl jako jeden z prvních hotelů v České republice postaven podle východní filozofie Feng Shui. Moderní přístup dokazuje i zaváděním nových technologií, které zjednodušují práci zaměstnancům. Jednou z těchto technologií je i AUTSET. 

Místo, kde se snoubí hluboký vztah k přírodě i moderní přístup, dnes tak nabízí rozhodně jedinečný zážitek.

Děkujeme, že můžeme být toho součástí.

Marek Bouška

Ředitel hotelu, Maximus Resort, a.s.

„Před nějakou dobou jsme řešili, co dále s  neuvěřitelným množstvím ručně zadávaných příjemek dokladů do systému. Skladová účetní v našem hotelu byla touto prací zahlcena a nezbýval čas na jinou činnost. Vyskytovala se tím pádem i chybovost. Stejně tak provozní pracovníci, kteří trávili drahocenný čas nad kontrolou faktur.

Od chvíle, kdy jsme objevili službu AutSet od společnosti Pecosta, se situace naprosto změnila. Jsou ušetřeny hodiny práce kolegů. Ušetřený čas mohou věnovat tam, kde je ho nejvíce potřeba. Směrem k hostům našeho hotelu a ke zkvalitňování našich služeb. Mohu tedy s čistým svědomím říci, že systém Autset od Pecosty velkou měrou přispívá ke zkvalitňování služeb pro našeho hosta. Což je skvělé!“