+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

7 speakrů z 5 zemí a přes 80 zástupců významných hotelových sítí a hotelů. To je bilance mezinárodní konference HotelTime TechTalk&Connect na téma automatizace procesů v hotelnictví, která se uskutečnila 23.11.2023 v Orea Hotelu Pyramida v Praze. 

Ve tři hodiny odpoledne odstartovala konference pořádaná HotelTime Solutions ve spolupráci s dalšími firmami, které se dnes významně podílejí na zavádění nových digitálních trendů v hotelové sféře a gastronomii napříč světem. Mezinárodní zastoupení speakrů i vysoká účast zájemců z řad hotelů a hotelových sítí o toto téma podpořily skvělou atmosféru celé akce.

  • Marco Kleiner z ATOMIZE (Švédsko) vysvětlili jak může Revenue management systém (RMS) eliminovat manuální procesy a pomoci zvýšit příjmy.
  • Frederik Meinhardt Møller z AERO GUEST (Dánsko) poukázal na to, že hoteliéři by si měli udělat čas na to, na čem skutečně záleží.
  • Speciální návštěvou byl Jan Caldr z Adyen (Nizozemí), který zjednodušil sílu tokenizace v pohostinství.
  • Adéla Holušová nás naučila více o 2 produktech VIRTUAL ZOOM (ČR) – Zoom letter a Zoom voucher, které mohou hoteliérům ohromně pomoci.
  • Roman Dvořák z D-EDGE Hospitality Solutions (Francie) nám řekl více o nových trendech a strategiích digitálního marketingu.
  • A kdo jiný by mohl představit PECOSTA (ČR) a  brilantní AUTSET, tedy automatické naskladňování, lépe než Petr Kostelný? 🙂
  • Filip Kühnel z HotelTime Solutions pak propojil všechny prezentace dohromady do tématu Moderní hotelový management a digitalizace.

Velký dík za příjemnou a pohodovou akci však patří nejen speakrům a účastníkům, ale především organizačnímu týmu HotelTime Solutions.

HotelTime Solutions se zaměřuje na dodávání nejlepších cloudových řešení v oblasti hotelnictví, gastronomie a volnočasových aktivit. 

Sledujte nás