+420 734 442 683 pecosta@pecosta.cz

Dostihy, parkury, soukromé i firemní akce, festivaly i ubytování. Jste-li milovníky koní, kterýkovil zážitek v Chuchli Aréna Praha je splněný sen.

Chuchle Arena Praha se nachází na jižním okraji Prahy, na levém břehu Vltavy v městské části Velká Chuchle. Již více než 100 let je nejvýznamnějším dostihovým závodištěm České republiky a v současnosti toto tradiční sportoviště dostává novou podobu multifunkčního areálu koňských sportů, kdy se stává důležitým místem také na mapě českého jezdectví.

Chuchle Arena Praha však zdaleka nejsou dnes už jen dostihy a parkury, ale také výjimečné prostory pro soukromé i firemní akce. Hledáte-li originální místo pro soukromou akci, ať už jde o oslavu narozenin, svatbu, nebo firemní večírek či školení, je  Chuchle Arena Praha tím pravým místem pro Vás. K dispozici jsou venkovní i vnitřní prostory a zažít takovýto neopakovatelný event na území metropole a zároveň v soukromí a v přírodě rozhodně stojí zato. 

Areál poskytuje kromě originálních prostor pro nejrůznější eventy také stylové ubytování a v neposlední řadě možnost aktivního ježdění v Jezdecké akademii. Sportovní sezóna s více než dvěma desítkami dostihových dnů a parkurových víkendů trvá zpravidla od začátku dubna do konce října. Konání eventů, ubytování a Jezdeckou akademii nabízí celoročně.

Provoz takového areálu rozhodně není snadný, proto se i zde vedení zamýšlí nad tím, jak zjednodušovat administrativu a práci, a moci se tak ještě více věnovat návštěvníkům a těm, kteří areál aktivně využívají. V roce 2023 se Chuchle Aréna Praha rozhodla využít ve svém stravovacím provozu unikátní technologii AUTSET – automatické naskladňování dodacích listů, díky čemuž šetří hodiny administrativní práce. Multifunkční areál tak symbolizuje nejen nádhernou tradici a zážitek, ale jde také s novou dobou digitalizace.

Vít Málek, Manager gastro provozu, Chuchle Aréna Praha, s.r.o.:
Chuchle Arena Praha je multifunkční areál, ve kterém se konají dostihy, parkury, firemní, kulturní a společenské akce. Většinu gastra si areál zajišťuje sám, a proto je nutné přemýšlet a pracovat co nejefektivněji a samozřejmě, pokud je to možné, šetřit čas a peníze.

Když mě kontaktovali naši obchodní partneři ze společnosti PECOSTA ohledně jejich nabídky implementovat „AUTSET – automatické naskladňování dodacích listů“ do našeho systému skladového hospodářství, uvědomil jsem si, že to je právě ten nástroj, který by nám při práci mohl velmi pomoci. Něco nás to bude stát, ale až se to zajede, ušetří to spoustu času. Vždyť jedna taková větší faktura za koloniál se naskladňuje i 20 minut, nyní je to otázka nejvýše 3 minut i s důkladnou kontrolou. S něčím podobným jsem měl zkušenost z jiné práce. Věděl jsem, že zavést ten systém bude stát čas a úsilí, ale potom už to bude přinášet jenom radost. Děkujeme společnosti PECOSTA za spolupráci.